Piatra-Neamț: Despre problema sistării ridicarii gunoiului și incompetența conducerii LocatiServ

Problema sistării ridicarii gunoiului menajer la asociațiile administrate de LocativServ a fost un subiect important în conferința de presă pe care primarul Dragoș Chitic a susținut-o astăzi, 24 mai, la sediul primăriei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Astfel, primarul municipiului Piatra-Neamț a declarat că sistarea ridicarii gunoiului demonstrează că odată cu instalarea actualei conduceri (directorul PSD – Jănel Iosub), societatea LocativServ funcționează din ce în ce mai prost. Mai mult decât atât, nici până astăzi, directorul Jănel Iosub, nu a a ieșit public cu o reacție sau măsuri concrete pentru rezolvarea acestei probleme.

Eu o consider o problemă foarte gravă, care poate avea consecințe negative nebănuite, datorată unui management deficitar la societatea Consiliului Local – Locativserv. Se demonstreaza încă odată, dacă mai era cazul, că această societate, odată cu instalarea actualei conduceri, funcționează din ce în ce mai prost. Numeroasele semnale de alarmă pe care le-am tras au fost justificate și s-a ajuns la un nivel de neperformanță nepermis de scăzut, cu efecte negative asupra populației și orașului în ansamblu.

După cum știți, firma Brantner a sistat colectarea gunoiului de la blocurile administrate de LocatiServ, din cauza debitelor foarte mari.

Solicit societății LocativServ să rezolve această problemă. Sa nu-și mai bată joc de oraș și de pietreni și să rezolve urgent această problemă. Este inadminisbil să cumulezi datorii de 844.000 lei doar la o societate – la societatea care colectează gunoiul – și să nu existe o reacție, o ieșire cu măsuri concrete pentru rezolvarea acestei probleme. Este nepermis să nu te preocupi să plătești serviciile contactate dar să cheltui banii societății pe mofturi (mașină nouă de 75.000 de lei, birou, mobilier etc.).

Solicit totodată Partidului Social Democrat să ia atitudine față de conducerea unei societati pe care o controlează și care produce enorme deservicii pietrenilor. Vă cer să încetați să mai aduceți prejudicii orașului și pietrenilor prin promovarea în funcții publice de conducere a unor oameni incompetenți. – a declarat primarul Dragoș Chitic

PUBLICITATE