Piatra-Neamț – Depistat de polițiști cu țigări de contrabandă în portbagajul mașinii

În dimineața zilei de 05.04.2017, în cadrul unei acțiuni organizate la nivelul Poliţiei Municipiului Piatra Neamţ, polițiștii au oprit în trafic un autoturism ce se deplasa pe strada Baltagului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

A fost identificat conducătorul auto, un bărbat de 41 ani, din Negreşti, iar în urma controlului efectuat asupra autoturismului, s-a constatat că pe bancheta din spate şi în portbagajul vehiculului se aflau 743 de pachete de țigări, respectiv 14860 de ţigarete, de provenienţă din Republica Moldova, fără a fi supuse taxelor vamale.

Totodată în autoturism se mai afla un pasager, o femei de 35 de ani, din Negrești.
Polițiștii au ridicat în vederea confiscării cele 14860 de ţigarete şi au luat măsura indisponibilizării autoturismului folosit la transportul mărfii

Cercetările sunt continuate de polițiști sub aspectul săvârșirii infracțiunii de colectarea, deţinerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea şi vânzarea bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia prevăzută şi pedepsită cu închisoare de la 2 la 7 ani şi interzicerea unor drepturi conform art. 270 din Legea 86/2006.

PUBLICITATE