Piatra-Neamț – De Ziua Femeii, poliţiştii de la rutieră au oferit flori femeilor aflate la volan

Ca în fiecare an, poliţiştii nemțeni, de la Serviciul de Poliţie Rutieră, au ieși în Piața Ștefan cel Mare din Piatra-Neamț pentru a oferi flori doamnelor şi domnişoarelor aflate la volan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Astăzi, cu ocazia zilei de 8 Martie, polițiștii nemțeni au oferit câte o floare femeilor, apreciind conduita acesteia ca participant la traficul rutier În cursul anului 2016, femeia a reprezentat un corect participant în trafic, accidentele rutiere grave care au fost produse de aceasta reprezentă doar 11,5% din totalul acestora la nivel național.

Pe această cale Poliția Nemțeană mulțumește tuturor femeilor pentru atenția și corectitudinea de care dau dovadă, adresându-le urări de sănătate, fericire și prosperitate. Aceleași urări de sănătate, fericire și împlinire a tuturor speranțelor în plan personal și profesional le transmitem și colegelor noastre din cadrul IPJ Neamț, pentru implicare, devotament și profesionalismul de care au dat dovadă în activitățile zilnice.

Astăzi, polițiștii nemțeni au organizat o acțiune, prin care au oferit, în dar, doamnelor și domnișoarelor flori și recomandări preventive, pe lângă căldurosul La mulți ani!

PUBLICITATE