Piatra-Neamț: Copil de 11 ani, lovit de maşină când traversa prin loc nepermis

Un copil de 11 ani a ajuns în stare gravă la spital după ce a traversat strada prin loc nepermis și fost accidentat de un autoturism. Incidentul a avut loc miercuri, 18 iulie, în jurul orei 13:00, pe strada Mihai Eminescu din municipiul Piatra-Neamț.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Conform IPJ Neamț, din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului s-a stabilit faptul că un bărbat de 50 de ani din Piatra-Neamț, care conducea un autoturism pe strada Mihai Eminescu din Piatra-Neamț, a surprins și accidentat un minor de 11 ani din Piatra-Neamț, care ar fi traversat strada prin loc nepermis.

În urma impactului, copilul a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Conform Serviciului de Ambulanță Județean Neamț minorul a fost preluat cu diagnosticul TCC (traumatism cranio-cerebral) cu PC (pierderea cunoștinței), plagă contuză coloană lombară de un echipaj cu medic și transportat la UPU a Spitalului Județean de Urgență din Piatra-Neamţ după care a fost transferat la Spitalul NC Iaşi cu un echipaj cu asistent medical.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negative. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă” – ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț, Georgiana Moșu

PUBLICITATE