Piatra-Neamț: Consilierul Florin Beteringhe vrea să schimbe faţa cartierului Speranţa

Când te implici şi faci tot posibilul ca în urma ta să rămână ceva bun, lucrurile încep să se mişte. Este şi cazul consilierului PNL Florin Beteringhe, care se străduieşte şi vedem că şi reuşeşte să se implice în rezolvarea problemelor din cartierul Speranţa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Locuieşte acolo şi cunoaşte poate cel mai bine nevoile şi problemele acelui cartier. De aceea, alături de colegii săi liberali, Valentin Ciobanu – directorul Publiserv şi Vladimir Togan – directorul Locativ Serv, a întreprins în ultima vreme mai multe activităţi menite să schimbe faţa cartierului Speranţa.

A insistat ca locul de joacă din cartier să fie reabilitat, a mers alături de echipa SC Publiserv să le arate unde trebuie intervenit cu plombări sau covor asfaltic, iar după finalizarea acestor lucrări, s-a ocupat ca SC LocativServ să poată demara o acțiune de igienizare a întregului cartier, în care să fie angrenate toate persoanele asistate social.
Sigur că în aceste demersuri l-a avut ca principal sprijin pe primarul Dragoş Chitic, dar şi consilierii PNL care sunt la fel de activi în cartierele de care răspund fiecare.

Sunt foarte multe probleme de rezolvat în cartierul Speranţa. Anumite lucruri ţin de primărie şi încerc să le prezint domnului primar şi să le urgentez spre rezolvare, altele ţin de unele instituţii ale statului, dar să nu uităm că şi bunul-simţ sau educaţia unora dintre noi ne-ar ajuta în aceeaşi măsură. În ceea ce mă priveşte, în primul rând ca locuitor al acestui cartier, voi încerca să se vadă că locuitorii din Speranţa au un consilier local care se bate pentru ei.” – a declarat Florin Beteringhe

Iată că normalitatea în administraţie funcţionează la Piatra Neamţ, iar echipa PNL ştie să se mobilizeze, alături de primarul Dragoş Chitic şi directorii serviciilor publice ale Consiliului Local, pentru a rezolva cât mai multe probleme cu care locuitorii municipiului se confruntă.

PUBLICITATE