Piatra-Neamț: Competiţii sportive şi premii surpriză, pregătite de Decathlon pentru zilele de 9-10 decembrie

DECATHLON invita locuitorii din Piatra Neamt la sport, in weekendul dinaintea deschiderii primului magazin din oras

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În weekendul 9-10 decembrie, nemţenii sunt aşteptaţi în incinta Galeria Piatra Neamţ cu o serie de competiţii sportive şi premii surpriză, pregătite de Decathlon

Decathlon, cel mai important retailer european de articole sportive, deschide joi, 14 decembrie 2017, primul său magazin din Piatra Neamţ, în incinta Galeria Piatra Neamţ, situată pe Strada Plăieşului, nr. 2. În weekendul 9 – 10 decembrie, cu câteva zile înainte de inaugurarea noului spaţiu, Decathlon organizează mai multe activităţi sportive pentru public, în cadrul aceluiaşi centru comercial.  

În continuarea misiunii sale de a face sportul accesibil tuturor, Decathlon ajunge la Piatra Neamţ cu o ofertă generoasă de articole şi echipamente sportive. Până la marea deschidere a magazinului din data de 14 decembrie, am pregătit pentru nemţeni o serie de activităţi interactive, care vor implica toate persoanele pasionate de sport. Am pregătit pentru ei multiple concursuri antrenante, la care îi invităm să participe şi premii surpriză, oferindu-le, totodată, posibilitatea de a testa produsele noastre. Aceasta este prima acţiune din lunga serie de evenimente sportive pe care le vom organiza la Piatra Neamţ”, a declarat Mihai Ilie, Director de magazin, Decathlon Piatra Neamţ.  

Toţi iubitorii de sport din Piatra Neamţ sunt aştepaţi să participe la diversele activităţi şi competiţii sportive în cadrul acţiunii organizate de Decahlon în zilele de 9 şi 10 decembrie, în intervalul orar 11.00-19.00, în interiorul Galeria Piatra Neamţ. Participarea la concursurile de tenis, baschet, alergare, mers pe bicicletă sau tir cu arcul, le va pune la dispoziţia câştigătorilor premii surpriză și invitații VIP, cu acces în magazin în ziua deschiderii cu oficialitățile locale și reprezentații companiei.

De asemenea, pasionaţii de sport vor avea ocazia să testeze gratuit produsele Decathlon, printre care trotinete, diverse tipuri de skateboard şi mingi, coşuri pentru baschet, porți de fotbal, mese de tenis sau corzi de sărit, în vederea verificării caracteristicilor tehnice, fiabilităţii şi rezistenţei lor.

Mai mult decât atât, nemţenii vor interacţiona cu reprezentanţii Decathlon, care le vor oferi mai multe informaţii, recomandări şi consiliere în legătură cu sportul preferat.

Magazinul Decathlon din cadrul Galeria Piatra Neamţ se deschide pentru publicul larg vineri, 15 decembrie, începând cu ora 10:00 şi îşi aşteaptă consumatorii cu o gamă variată de produse, la cele mai mici preţuri şi cu o garanţie de cel puţin 2 ani.


DESPRE DECATHLON

La nivel mondial, DECATHLON reunește peste 60.000 de colaboratori, reprezentând 60 de naționalități. DECATHLON comercializează peste 35.000 de produse, iar în centrele sale de cercetare își desfășoară activitatea, la nivel global, 800 de ingineri, aflați în permanentă căutare de soluții și inovații tehnice pentru a face sportul accesibil tuturor.

PUBLICITATE