Piatra-Neamț: Comercianții de pepeni, fără acte, amendați de Poliția Locală

In data de 4.07.2017, lucratori din cadrul Politiei locale P.Neamt, Compartimentul de Control comercial, l-au depistat pe numitul B.P. comercializand pepeni in zona intersectiei strazilor Maratei si Lamaitei din municipiul Piatra Neamt, fara a avea forme legale pentru practicarea comertului ambulant in respectiva locatie, fapt ce a condus la aplicarea sanctiunii cu amenda in valoare de 5.000 lei, in conformitate cu prevederile Legii 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite – Republicată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Totodata, in data de 10.07.2017, respectiv 11.07.2017, au fost sanctionati cu amenda in valoare de 500 si 400 lei numitul B. I. respectiv S.C. Namibation S.R.L. care comercializau pepeni in zona intersectiei strazilor Luceafarului cu str. Rovine si intersectia strazilor Obor cu B-dul Dacia, in parcarea centrului comercial Olimp.

In aceasta perioada in care este des practicat comertul ambulant cu produse agricole,  reamintim comerciantilor obligativitatea detinerii Acordului eliberat de Primaria P.Neamt,  pe langa Certificatul de producator.  

PUBLICITATE