Piatra-Neamț: Centrul de Informare Turistică a avut peste 4200 de vizitatori anul trecut

Primarul Dragoș Chitic a efectuat astăzi, 3 august, o vizită la Centrul Național de Informare și Promovare Turistică din Piața Petrodava, pentru a se asigura de calitatea serviciilor furnizate turiștilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

„Centrul de Informare Turistică funcționează deja de un an și jumătate și am primit chiar și eu feedback din partea turiștilor care au trecut pe aici. Au fost păreri pozitive, dar sunt și multe lucruri pe care trebuie să le îmbunătățim. Turiștii care au vizitat Centrul vor primi lunar informații despre ofertele operatorilor economici din turism din Piatra-Neamț și împrejurimi, precum și despre atracțiile turistice și evenimente. Îi invit pe toți agenții economici din turism să profite de ocazie și să își promoveze ofertele cu materiale informative la Centrul de Informare Turistică și prin intermediul acestui newsletter” a declarat primarul Dragoș Chitic.

În anul 2016 Centrul Național de Informare și Promovare Turistică a avut un număr de  4271 de vizitatori și ne așteptăm la o creștere a numărului de vizitatori anul acesta cu 50 %.

PUBLICITATE