Piatra-Neamț – Beat și fără permis, prins de polițiști

În noaptea de 25/26.01.2017, o patrulă de siguranţă publică, din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamţ, a oprit pe strada Piața Gării un autoturism, condus de către un tânăr de 25 ani, din Săvineşti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În urma verificărilor efectuate a rezultat că tânărul nu posedă permis de conducere şi întrucât acesta emana halenă alcoolică, a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Prin urmare, conducătorul auto a fost condus la Spitalul Județean Neamţ, unde acesta a refuzat recoltarea mostrelor biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui autovehicul fără permis de conducere și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Și în seara zilei de 25.01.2017, polițiștii rutieri au identificat în trafic un bărbat de 34 de ani, din Dobreni, în timp ce conducea un autoturism, fiind sub influența alcoolului.
Acesta a fost oprit pe strada Pădurea de Argint din localitatea Dobreni și a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului

D.M.B.
PUBLICITATE