Piatra-Neamț: Bărbatul găsit înecat fugise în această dimineață din spital

Persoana găsită înecată în lacul Bâtca Doamnei este un bărbat de 38 de ani din Piatra-Neamț. Primele cercetări duc spre varianta unei sinucideri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Se pare că săptămâna trecută ar fi fost găsit în aceeași zonă, la marginea pădurii din apropierea lacului, cu leziuni la gât. Atunci a fost preluat de o ambulanță și dus la spital unde ar fi spus că a vrut să-și pună capăt zilelor pe fondul neajunsurilor financiare.

Astăzi (20 iunie), bărbatul a fugit din spital și a fost găsit înecat în zona pontonului de la lacul Bâtca Doamnei. Apelul la „112” a fost făcut în jurul orei 12:20, de o femeie care trecea prin zonă și a văzut trupul plutind pe apă.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului iar în urma primelor verificări au constatat că trupul aparține unui bărbat de 38 de ani din Piatra-Neamț care a fost dat dispărut de către cadrele medicale ale secției ORL a Spitalului Județean de Urgență din Piatra-Neamț în cursul acestei dimineți. La aproximativ o oră după ce a plecat fără acordul cadrelor medicale, bărbatul a fost identificat în râul Bâtca Doamnei ca urmare a unei sesizări. Cadavrul a fost preluat de Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cauzelor decesului. În cauză s-a întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă.” – ne-a declarat Robert Costan, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț

PUBLICITATE