Piatra-Neamț: Bărbat de 47 de ani, tâlhărit după ce s-a lăsat ademenit de o femeie

Polițiștii de investigații criminale au reținut un bărbat de 35 de ani, pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În urma unei acțiuni organizate, ieri, de polițiștii Biroului de Investigații Criminale Piatra Neamţ împreună cu cei din cadrul Poliţiei Transporturi Feroviare Piatra Neamţ s-a reușit identificarea unui bărbat de 35 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie.

Bărbatul din Piatra Neamț a fost preluat și condus la sediul poliției, unde, după completarea cercetărilor, a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie.

Acesta este cercetat că în seara zilei de 30 martie a.c. ar fi tâlhărit un bărbat de 47 de ani, din Piatra Neamț. După ce victima ar fi fost acostată de o femeie în fața unui bar din Piatra Neamț și a fost ademenită într-o zonă retrasă, aceasta a fost deposedată de bunuri de către bărbatul de 35 de ani.

Cercetările în cauză sunt continuate pentru identificare tuturor persoanelor implicate, iar bărbatul reținut urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamţ, cu propunerea de arestare preventivă.

Sfaturi preventive pentru evitarea victimizării dumneavoastră, prin fapte de tâlhărie:
– nu va afișați în mod ostentativ cu bunurile de valoare asupra dv. (bijuterii, mobile sau sume mari de bani)! – nu acceptați compania persoanelor necunoscute, mai ales de sex feminin, când sunteți sub influenta băuturilor alcoolice. Ele pot fi autoare sau complice la tâlhării! – dacă sunteți în stare de ebrietate, rugați la bar să vi se comande un taxi! Nu acceptați sa fiți conduși spre casa de către persoane necunoscute! – nu frecventați localurile de condiție îndoielnică în zilele de salariu sau când aveți asupra dvs. o suma importanta de bani!
Dacă ați fost victima unei astfel de infracțiuni, sesizați de urgenta Poliția!Nu lăsați sa treacă timp de la comiterea faptei! Timpul scurs de la săvârșirea faptei, cu cât este mai îndelungat, cu atât ajută infractorul sa-și șteargă urmele/să distrugă probele, îngreunând astfel activitățile de identificare ale făptuitorului!

PUBLICITATE