Piatra-Neamț: Apel umanitar – Mama a trei copii a murit la 31 de ani. Familia nu are cu ce să o înmormânteze

ACTUALIZAREIn cazul Claudei,mama celor trei fetite,preluat de Nascuta Inger,decedata azi dimineata,pana in prezent s-au adunat urmatoarele:Preotii Alecu Amarinei ,Constantin Ovidiu Munteanu de la Biserica Sfânta Parascheva Piatra Neamt au oferit capela mortuara si toate serviciile aferente inmormantarii in mod gratuit:Madalina Ciubotaru a oferit scriu,cruce,pomeni:Ghinet Marius ,,Big Funerare,,transpotul mortuar:Amariei Oana Violeta imbracaminte:500 ron Anisoara Visan,100 ron Nina Marcu,200 ron Lucica Nita Cretu.Si-au exprimat intentia Apetrei Corina,Nicolas Rosu,Ioannis Aftene,Niculina Stirbu,Maria Idm,Arsenie Doina,Stafie Gabriela.Va multumesc infinit ca va pasa,ca sunteti alaturi de acesti copii de-as conduce mama pe ultimul drum, crestineste.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Claudia, o mamă cu trei copii (trei fete de 11, 8 și 2 ani) a plecat în această dimineață la cer. Avea doar 31 de ani, a crescut într-un orfelinat și a dorit din tot sufletul să aibă o familie. A găsit un om care i-a stat alături până în ultima clipă.

A trait pe sub poduri, pe unde a putut, apoi Primaria municipiului Piatra-Neamț i-a dat o locuinșă. Acum au rămas doar aceste fetițe, împreună cu tatăl lor, care își plâng suferința și neputința. Nu au nimic cu ce să o îngroape, sunt la limita subzistenței. Haideți să punem mână de la mână să o înmormântăm creștinește. Nu are haine, sicriu, nimic, iar luni trebuie să o scoatem de la medicina legală.” – este mesajul lui Carmen Suciu (Asociația Născută Înger din Piatra-Neamț), care s-a implicat în acest caz.

Cei care pot oferi ajutor o pot contacta pe Carmen Suciu la telefon 0770 405 849.

Pentru donații în lei – cu mențiunea Claudia:
Asociația Născută Înger
CUI: 36063530
RO58BTRLRONCRT0345309301
BANCA Transilvania Piatra Neamț

PUBLICITATE