Piatra-Neamț: Adriana Ciobanu, premiată în Consiliul Local pentru performanțe deosebite

Primăria Piatra-Neamț continuă să premieze performanța. În cadrul ședinței de Consiliu Local, de joi (21 decembrie), primarul Dragoș Chitic a premiat un alt tânăr cu rezultate deosebite:

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Adriana Ciobanu, elevă în clasa a XI-a la Licelul de Arte „Victor Brauner” din Piatra-Neamț, pentru participarea la concursul „Vocea României” și pentru rezultate obținute la clasa de canto clasic a liceului. În vârstă de 17 ani, Adriana a obținut trofeul Festivalului Internațional „Cântec de stea” Piatra-Neamț, premiul I la Festivalul Internațional „Mărul de Aur” Bacău și premiul I la Festivalul Internațional „Două inimi gemene” Chișinău.

Pentru rezultatele deosebite, pentru munca și pentru că a reușit să facă cinste municipiului Piatra-Neamț, Adriana Ciobanu a fost răsplătită și cu suma de 1.000 lei, de la bugetul local.

Oportunitatea constă în aducerea în atenția publică a acestor persoane care, prin munca lor, au reușit să facă cinste municipiului Piatra-Neamț și au demonstrat încă o dată valoarea la nivel național și internațional.” – notează proiectul de hotărâre.

PUBLICITATE