Piatra Neamț a marcat în această seară Ora Pământului, prin stingerea simbolică a luminilor


Astăzi, 19 martie, între orele 20:30-21:30, la Turnul lui Ștefan cel Mare, Asociația Sens Civic în parteneriat cu Primăria Piatra Neamț a organizat un eveniment dedicat Orei Pământului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Un număr de 42 de orașe din România au participat astăzi, la acest eveniment global „Ora Pâmântului”, când în intervalul ora 20,30 – 21,30 au fost organizate evenimente dedicate, ce au culminat cu stingerea simbolică a luminilor de către instituții publice, companii, centre culturale, organizații și chiar cetățeni obișnuiți, Prin stingere pentru un interval de o oră a luminilor interioare şi exterioare şi deconectarea echipamentelor electronice care nu sunt esenţiale, evenimentul și-a propus să atragă atenţia asupra necesităţii unei conduite responsabile în exploatarea resurselor naturale.

La Piatra Neamț, participanții au venit cu lanterne, lumânări sau obiecte luminoase pentru a întregi atmosfera. Indiferent de vremea rece de afară, evenimentul a fost unul cald și prietenos pentru cele peste 100 de persoane care au participat.

PUBLICITATE