Piatra-Neamț: A fost amplasat primul container de colectare a hainelor în vederea donării lor

Astăzi, a fost amplasat în Piatra-Neamț primul container de colectare a hainelor în vederea donării lor în scop umanitar. Persoanele care au prea multe haine acasă pe care nu le mai folosesc, le pot dona oamenilor nevoiași prin containerul colector instalat în fața complexului Pietricica, Pța. Mihail Kogălniceanu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Hainele și jucăriile  pe care oamenii le vor lăsa în containerul respectiv vor fi distribuite, cu ajutorul Direcție de Asistență Socială Piatra-Neamț oamenilor nevoiași din municipiu, zona adiacentă acestuia și din județul Neamț. Astfel de containere există deja în mai multe localități din România, iar municipalitatea pietreană își dorește astfel să reacționeze la diferitele situații în care este nevoie de ajutor umanitar și totodată să ajute grupurile de persoane defavorizate care au nevoie de ajutor permanent.

Mulți dintre noi avem în casă articole de îmbrăcăminte pe care nu le mai folosim, dar unor semeni le-ar fi necesare. De astăzi, Primăria Piatra-Neamț vă oferă posibilitatea de a le depozita într-un container special amplasat într-un loc public. Lucrurile donate vor fi periodic preluate de serviciul de asistență socială al municipalității și transmise persoanelor nevoiașe din comunitatea noastră. a declarat primarul Dragoș Chitic.

Containerul este amplasat în zona complexului Pietricica, Pța. Mihail Kogălniceanu

PUBLICITATE