Piatra-Neamț – 2500 de țigarete, susceptibile a proveni din contrabandă, confiscate de polițiști

La data de 22.02.2017, polițiștii Biroului de Ordine Publică Piatra Neamț au continuat verificările în Piaţa Centrală şi Piaţa Dărmăneşti, pentru combaterea actelor de contrabandă privind traficul şi comerţul cu produse accizabile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În urma activităților desfășurate a fost identificat un bărbat de 43 de ani, din Piatra Neamț, care a abandonat o geantă, în care se afla cantitatea de 126 pachete țigări de proveniență moldovenească.
Cele aproximativ 2500 de țigarete, susceptibile a proveni din contrabandă, au fost confiscate în vederea continuării cercetărilor.

În cauză s-a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de colectarea, deţinerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea şi vânzarea bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia prevăzută şi pedepsită cu închisoare de la 2 la 7 ani şi interzicerea unor drepturi conform art. 270 din Legea 86/2006

PUBLICITATE