Piatra Fest iunie 2018: Vezi ce artiști intenționează primăria să aducă la Zilele Orașului Piatra-Neamț

Zilele municipiului Piatra-Neamț (Piatra Fest 2018) se vor desfășura în acest an în perioada 21-24 iunie. Va fi o ediție specială iar printre artiștii pe care primăria intenționează să îi aducă să concerteze se numără: Delia, Vunk, Provincialii și Cenaclul Flacăra.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Tot de zilele orașului, se vor premia 125 de cupluri care au împlinit 50 de ani de la căsătorie.

Consider ca trebuie sa ramana un obicei ca in fiecare an de Zilele Orasului sa ne premiem cuplurile care au rezistat in timp iar partenerii au ajuns la jumatate de secol impreuna” – a declarat primarul Dragoș Chitic

Și elevii olimpici alături de cadrele didactice care au obținut rezultate deosebite în acest an școlar vor fi invitați pe scenă și premiați.

Consider ca este un gest firesc din partea oricarei administratii locale sa premieze in fata comunitatii performerii locali din domeniul educatiei. Avem la Piatra Neamt o baza educationala si cadre didactice care creeaza conditiile propice obtinerii performantei scolare si totodata elevi cu care ne mandrim, care fac cinste orasului nostru, cu un potential extraordinar care trebuie stimulat si incurajat. – a mai spus primarul Dragoș Chitic

Tot de Zilele Orașului va avea loc și „Cupa Municipiului Piatra-Neamt“, concursul de sărituri peste obstacole, organizat de Clubul Sportiv Ecvestru la Baza Hipică din Piatra-Neamț.

Programul complet la Piatra Fest 2018 va fi prezentat la mijlocul lunii iunie. 

PUBLICITATE