Piața Centrală din Piatra-Neamț rămâne închisă. Alianța PSD-ALDE-PMP nu a susținut proiectul

Deși la începutul acestei săptămâni noua piaţă a oraşului a fost inaugurată, alianța PSD-ALDE-PMP refuză cu vehemenţă să accepte varianta deschiderii cât mai repede. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Piața Centrală din Piatra-Neamț, una dintre cele mai importante investiţii ale municipiului, va rămâne închisă după decizia consilierilor PSD-ALDE-PMP de a nu vota, astăzi (17 martie), proiectul de hotărâre care stabilea preluarea acestui obiectiv.

Motivul acestora este incredibil: Piața nu este terminată. Asta după ce s-au lăudat zilele trecute că noua piață a fost construită de PSD (nu din banii cetățenilor) ba chiar au insistat chiar să se promoveze, cu mândrie, că Piața Centrală a fost recepționată. Mai mult decât atât, pe contractul de recepție a semnat chiar președintele PSD Piatra-Neamț, viceprimarul Luminița Vîrlan.

Consilierii PSD-PMP-ALDE din Consiliul Local Piatra Neamt au furat astazi dreptul pietrenilor de a avea o Piata Centrala deschisa inaintea Sarbatorilor Pascale. Printr-o atitudine distructiva, prin invocarea unor argumente puerile s-au opus astazi in Consiliul Local preluarii investitiei si transmiterii catre administrare pentru a fi redeschisa. Desi am facut numeroase apeluri la un parteneriat administrativ, la o functionare normala a Consiliului Local, in interesul cetatenilor si al orasului, consilierii partidelor mentionate tin cont doar de ambitiile personale si de impunerile de la partid in deciziile lor din Consiliul Local. – a declarat primarul Dragoș Chitic

PUBLICITATE