Piarta-Neamț: Două persoane au ajuns la spital din cauza caniculei

Două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, joi, după ce au ajuns la Unitatea de Primire a Urgențelor de la Spitalul Județean Neamț, din cauza temperaturilor excesiv de mari înregistrate în județ.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Canicula care a pus stăpânire pe ţara noastră se resimte şi la Neamț. Joi, 3 august, două persoane au ajuns la UPU SJU Piatra-Neamț, informează un comunicat UPU-SMURD.

– P.C., 42 ani, M, Botesti, dupa efort intens sub influenta razelor solare – Epistaxis anterior si dureri retrosternale , lipsa de aer – Dupa efectuarea investigatiilor si a tratamentului pleaca fara aviz;
– N.G., 37 ani, F, Piatra Neamt, Dupa o  expunere prelungita la soare fara sa se hidrateze – otoragie stg, epistaxis, cefalee, vertij.

Reamintim că Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis o avertizare Cod roșu de căldură extremă, valabilă vineri și sâmbătă, în 12 județe din vestul țării și sud-vestul țării, în timp ce în județul Neamț va fi Cod portocaliu de caniculă. (vezi articolul – AICI)

Primăria Piatra-Neamț reamintește locațiile punctelor de prim ajutor pentru caniculă dar și recomandările pentru această perioadă (vezi articolul – AICI)

PUBLICITATE