Peste 600 de poliţişti nemțeni supraveghează Sfintele Sărbători de Paști


Peste 600 de poliţişti nemțeni se vor afla în stradă, suplimentar faţă de dispozitivul curent, în perioada 30.04-02.05.2016, pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică şi prevenirea producerii oricăror evenimente negative, cu prilejul Sfintelor Sărbători de Paști. Astfel, 451 de poliţişti de ordine publică, 39 de polițiști de investigații criminale, 26 de polițiști de intervenție specială şi 12 poliţişti de la alte structuri şi rezerve de intervenţie, se vor afla în stradă, în dispozitive mixte de ordine şi siguranţă publică, precum şi în proximitatea lăcaşurilor de cult sau de desfăşurare a manifestărilor publice circumscrise acestor sărbători.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Şeful Inspectoratului de Poliție Județean Neamț a dispus ca polițiștii aflați în misiune și patrulele de siguranță publică, dintre care 40 pedestre și 203 auto, să aibă ca prioritate prevenirea şi descurajarea oricăror evenimente care ar putea afecta liniştea cetăţenilor şi să dea dovadă de promptitudinea atunci când sunt sesizaţi cu privire la comiterea unor fapte antisociale.

Activităţile vor fi desfăşurate în sistem integrat, împreună cu celelalte instituţii cu atribuţii în asigurarea ordinii şi liniştii publice.

Pe drumurile publice pe traseele de acces către aceste zonele turistice, precum şi în zona lăcaşelor de cult religios, 66 de poliţişti rutieri vor acţiona pentru menţinerea fluenţei şi prevenirea producerii unor evenimente grave, în general a celor generate de excesul de viteză, fiind amplasate, în acest sens, în trafic, 34 de aparate radar.

Dacă sunteţi victima unei infracţiuni, dacă aţi asistat sau aveţi cunoştinţă despre săvârşirea unei fapte antisociale adresaţi-vă celei mai apropiate unităţi de poliţie sau apelaţi cu încredere 112 – Apelul Unic de Urgenţă!

Vom fi la datorie!

Pe această cale, conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Neamț transmite nemțenilor sărbători fericite, încărcate de lumină, belșug, bucurie și liniște.

 

PUBLICITATE