Peste 280 de vitezomani depistați de Poliția Neamț doar în acest weekend


În acest week-end polițiștii rutieri au acționat pe lina combaterii excesului de viteză, fiind angrenate 8 autospeciale de poliție și 37 de polițiști în medie, zilnic.
Aparatele radar au fost amplasate pe tronsoanele de drum cu risc accidentogen ridicat, fiind aplicate 283 de sancțiuni contravenționale pentru depășirea vitezei maxime admisă pe tronsonul respectiv de drum. În urma acțiunii, au fost reținute 13 permise de conducere pentru viteză și au fost constatate 6 infracțiuni la regimul rutier, două dintre aceste privind conducerea sub influența alcoolului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Exemplu: În seara zilei de 06.02.2016, un echipaj format din polițiștii Posturilor de Poliție Bîra şi Boghicea au surprins în flagrant un tânăr de 20 de ani din Boghicea, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 207A , fără a poseda permis de conducere.
Totodată, în urma verificărilor s-a stabilit că autoturismul nu era înmatriculat, numerele de înmatriculare montate fiind false.
În cauză polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul cu număr fals de înmatriculare.

PUBLICITATE