Peste 2 hectare de miriște au ars, ieri, în Neamț. Cauza: țigară aprinsă

 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Două incendii au avut loc ieri (23 august) în Neamț. Cauza probabilă, conform ISU Neamț, ar fi „țigara aprinsă”. Pompierii au intervenit în comunele Icușești și Făurei, iar în urma incendiilor au ars peste 2 hectare de vegetație uscată

Marți, 23.08.2016, la ora 11:14, Dispeceratul ISU – Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, despre izbucnirea unui incendiu la o miriște, în localitatea Icușești, județul Neamț. La locul intervenției s-au deplasat 6 subofiţeri din cadrul Detaşamentului de pompieri Roman cu 1 autospecială de lucru cu apă și spumă. Pompierii au stins incendiul, în urma căruia au ars cca. 3000 mp vegetație uscată. Cauza probabilă a incendiului: țigară aprinsă.

Marți, 23.08.2016, la ora 21:14, Dispeceratul ISU – Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, despre izbucnirea unui incendiu la o miriște, în localitatea Făurei, județul Neamț. La locul intervenției s-au deplasat 6 subofiţeri din cadrul Detaşamentului de pompieri Roman cu 1 autospecială de lucru cu apă și spumă. Pompierii au stins incendiul, în urma căruia au ars cca. 2 ha vegetație uscată. Cauza probabilă a incendiului: țigară aprinsă.

Dan Mihail B.
PUBLICITATE