Peste 100 de oameni în fața Agenţiei pentru Protecţia Mediului Neamţ


dsc_9009După o pauză de 5 ani, Programul Casa Verde se reia astăzi. Românii care vor bani de la stat pentru panouri solare s-au îngrămădit în fața Agențiilor de Mediu să fie siguri că primesc finanțare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În mai multe orașe din țară, sute de oameni stau la coadă pentru a fi primii care vor depune dosarele. La Piatra-Neamț, încă de aseară oamenii au semnat pe „lista de așteptare”, mulți dintre ei venind din alte localități. Aceștia au făcut o „noapte albă” în fața sediului Agenţiei pentru Protecţia Mediului Neamţ pentru a fi primii. Dimineață la ora 8:00 peste 100 de persoane așteptau în fața Agenţiei pentru Protecţia Mediului Neamţ.

‘Numărul de solicitanți pentru acest program este destul de mare, rândul s-a format încă de duminică, de la prânz. Noi am luat toate măsurile ca fluxul să decurgă corespunzător, am instalat pe postul de preluare a dosarelor 3 persoane, față de 2 cât ni s-a solicitat de la centru, pentru a veni în sprijinul solicitanților. De asemenea, avem un grup de colegi din APM care sprijină solicitanții pentru refacerea unor eventuale documente care nu sunt conforme cu procedura. Mă refer la cereri care, conform procedurii, trebuie să fie tehnoredactate iar unele persoane vin cu ele completate de mână și trebuie refăcute’, a declarat pentru Agerpres, Iulian Jugan, directorul APM Neamț.

Vezi și Zeci de oameni „s-au mutat” în această seară în fața Agenţiei pentru Protecţia Mediului Neamţ

D.M.B.


  

PUBLICITATE