În perioada 11-16 august, semafor pe podul din comuna Pângărați (DN 15 D)

Urmare a demersurilor făcute de prefectul Vasile Panaite, accesul pe podul situat pe drumul national 15 D, în comuna Pângărați, se va face în perioada 11 – 16 august 2017 cu semaforizare la ambele capete.

”Am sesizat week-end-ul trecut, atunci când traficul rutier a fost mai intens pe acest sector de drum dat fiind faptul că au fost Zilele Muntelui Ceahlău și sărbătoarea Schimbării la Față, că s-au format coloane de mașini din cauza restricțiilor impuse pe podul de la Preluca. Pentru a fluidiza circulația, care în acest moment se desfășoară cu prioritate pentru autovehiculele care vin dinspre Bicaz spre Piatra-Neamț, am solicitat conducerii CNADNR să amplaseze două semafoare la cele două capete ale podului, prin care să fie dirijată circulația rutieră. Acest lucru se va întâmpla în perioada 11 – 16 august, atunci când preconizăm un trafic rutier ridicat datorită sărbătorii Adormirii Maicii Domnului și a Zilei Marinei”, a declarat prefectul Vasile Panaite.

(comunicat Prefectura Neamț)

loading...

2 comments

  1. Dar ce baiat prefectul asta!!! A observat el…. dar cand va apucati de el domnule prefect??? cand faceti demersuri pentru reparatie??? sau il tineti blocat pe o banda inca 5 ani???!!!

  2. E DN 15 nu DN 15D. DN15 D e P Neamt-Roman.

    stiri-neamt.ro Așa am primit comunicatul de la Prefectură. Nu ne-am permis să modificăm informațiile.

Posteaza un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*