Percheziții în Piatra-Neamț într-un dosar de furt din locuinţă. Un tânăr de 18 ani, reținut.

În ziua de 29.09.2017, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției mun. Piatra Neamț au desfășurat două perchiziții domiciliare, pe raza anexei Văleni din Piatra Neamț, pentru documentarea activității infracționale în mai multe cauze de furt din locuință.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Totodată a fost pus în executare un mandat de aducere, emis de instanța de judecată pe numele unui tânăr de 18 ani, din Piatra Neamț, bănuit de săvârșirea mai multor fapte furt din locuință.

În urma activităților desfășurate, cu sprijinul luptătorilor S.A.S. Neamţ şi a jandarmilor, tânărul de 18 ani a fost identificat şi condus la sediul unităţii de poliţie, pentru cercetări.

În baza probelor administrate până în prezent exista bănuiala rezonabilă că acesta ar fi comis trei infracţiuni de furt calificat, cu un prejudiciu estimat la suma de aproximativ 4500 lei.

Ca urmare a administrării probatoriului în cauze, polițiștii au reținut persoana pentru o perioadă de 24 ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat.
Acțiunea a beneficiat și de sprijinul Poliției Locale Piatra Neamț.

PUBLICITATE