Percheziții în Piatra-Neamț. Doi tineri, bănuiți de comiterea a 6 furturi din locuințe

În această dimineață, poliţiştii specializați în investigaţii criminale din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au efectuat 4 percheziţii la persoane bănuite de comiterea unor furturi din locuințe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Piatra Neamt, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale au pus în aplicare patru mandate de perchiziție domiciliară pe raza anexei Văleni din municipiul Piatra Neamț. Activitățile s-au desfăşurat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, în baza mandatelor emise de instanță.

Acţiunea vizează documentarea şi probarea activităţii infracţionale a doi tineri de 18 şi 21 de ani, ambii din Piatra Neamț. Tânărul de 21 de ani se sustrăgea cercetărilor, însă acesta a fost depistat pe raza localități Hlipiceni din județul Botoșani și preluat de polițiști.

În fapt, din luna aprilie a acestui an și până în prezent, bănuiţii ar fi pătruns în locuințele a 6 persoane vătămate situate pe raza municipiului Piatra Neamț, iar din interior ar fi sustras mai multe bunuri (bani, telefoane, etc.), cauzând un prejudiciu de aproape 25.000 de lei.

Cercetările sunt în derulare atât pentru recuperarea prejudiciului cât și în vedereareținerii celor două persoane, bănuite de săvârșirea infracțiunilor de furt calificat.

PUBLICITATE