Percheziții la patru bărbați din Cordun, bănuiți de furt


În ziua de 06.09.2016, polițiștii Secției de Poliție Rurală Săbăoani au efectuat patru percheziții domiciliare la locuințele a patru bărbați cu vârste cuprinse între 23 și 37 de ani, toți din Cordun, bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de furt.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În urma activităților desfășurate, au fost identificate în locuințele perchiziționate plase din fire textile de tip monofilament (napatca), unelte de pescuit interzise atât la deținere cât și la pescuit. Cele șapte plase de pescuit, totalizând 55 m, au fost ridicate de polițiști în vederea confiscării. Totodată, au mai fost găsite și bunuri dobândite în urma săvârșirii infracțiunii de furt dintr-o societate comercială, ce au fost ridicate până la soluționarea cauzei penale.

Polițiștii au extins cercetările cu privire la săvârșirea infracțiunilor de deţinerea uneltelor de plasă de tip monofilament, prevazute de art. 64 lit k din OUG 23/2008 și continuă investigațiile pentru stabilirea întregii activități infracționale. – conform unui comunicat al polițiștilor nemțeni

D.M.B.
PUBLICITATE