Percheziții de AMPLOARE în Neamț, într-un dosar de corupție

UPDATE Neamț – Patru persoane cercetate în urma perchezițiilor de astăzi (7 februarie)

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Mai multe percheziţii sunt efectuate, marţi, în Neamţ şi Gorj, într-un dosar de corupţie instrumentat de ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA) din cele două judeţe.

Comisarul şef Sarmizia Fetcu, purtătorul de cuvânt al DGA, a declarat pentru MEDIAFAX că percheziţiile au loc la domiciliile unor persoane suspectate că au falsificat documente pentru întocmirea unor dosare de pensionare.

Ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie (D.G.A.) – Serviciile Judeţene Anticorupţie (S.J.A.) Neamț și Gorj, sub coordonarea procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamț, ca urmare a desfășurării unui complex de măsuri procedural – operative, efectuează astăzi, 7 februarie a.c., 6 percheziţii domiciliare pe raza județelor Neamț și Gorj, într-o cauză penală ce vizează săvârșirea unor infracțiuni de corupție și de fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Acțiunea beneficiază de sprijinul lucrătorilor din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului (I.P.J.) Neamț – Serviciul de Investigare a Criminalității Economice. Totodată, la documentarea cauzei și-au adus aportul ofițerii Direcției de Operațiuni Speciale din cadrul IGPR.

D.M.B.
PUBLICITATE