Pentru prima oară în Piatra Neamț se va organiza un spectacol de Planetariu

Toate planetele din sistemul solar, constelațiile și galaxiile, Afis Spectacol Piatra Neamtvor fi prezente în săptămâna 5-11 octombrie 2015 în incinta Muzeului de Istorie şi Arheologie Piatra Neamt sub forma unui fascinant spectacol desfăşurat într-un Planetariu Mobil. Tema principală a spectacolului sunt constelaţiile tradiționale ale străbunilor tălmacite pe înţelesul copiilor dar nu lipsesc nici prezentari ale Sistemului Solar, toate acestea proiectate pe cupola planetariului în cadrul spectacolului.
 
Practic, pentru prima oară în Piatra Neamt se va organiza un spectacol de Planetariu pentru publicul larg. Astronomia, cea mai veche ştiinţă va fi aşezată lângă exponatele muzeului, părinţii şi copiii se vor bucura împreună de cerul nocturn.
Planetariul care urmează să fie instalat are o cupolă de 8 m diametru cu o capacitate de 70 persoane/spectacol şi beneficiază de un sistem de proiectie Full HD.
 
Durata unui spectacol este de 45 min. cu incepere de la ora 9.00 pana la ora 17.00 iar intrarea se face pe baza de programare telefonica la numarul 0752-690245, email la adresa [email protected] sau la sediul Muzeului de Istorie şi Arheologie din strada Mihai Eminescu nr. 10.
 
Vă aşteptăm!
PUBLICITATE