Pe surse – variantele propuse pentru Locativ Serv


Efectele campaniei electorale de acum câteva luni încep să se vadă. „Brusc și deodată”, directorul SC Locativ Serv a trebuit schimbat. Că domnul Căescu a adus unitatea pe profit și că a eficientizat activitatea instituției, este de notorietate. Faptul că și-a depus demisia la prima „strigare”, iar este un lucru dubios.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Interesant este altceva: se pare că la societățile din subordinea Consiliului Local încep să apară „premianții” din campania electorală de acum câteva luni. Mai exact, partidele care formează majoritatea din legislativul pietrean trebuie să-și planteze activul de partid. Și nu oricum, ci pe funcții de conducere, de sus pana jos, în toate eșaloanele.

În spațiul public se discută tot mai des de două persoane care sunt favorite pentru preluarea postului de manager al SC Locativ Serv.

Primul, Janel Iosub, membru PSD vechi și destul de activ în campania electorală, susținator al candidatului Liviu Harbuz. Aici va fi interesant totuși, de văzut cum PSD-ul local va susține un fost apropiat al deputatului Harbuz, proaspăt trecut la PMP.

Al doilea, Adrian Nița. Președinte M10, deși nu din aceasta postură pornește ca favorit pentru funcția mai sus amintită, ci mai mult din cea de „apropiat” al Oanei Bulai.

Despre calitățile manageriale a celor doi pretendenți nu discutăm pentru ca nu le cunoaștem, ideea principală este alta: încep să se planteze activiștii de partid care au contribuit într-un fel sau altul la campania PSD de la locale.

Ciudat, interesant și surprinzător este un alt lucru. Se pare că tot mai multe personaje din preajma fostului primar Gheorghe Ștefan încep să prindă, din nou, rădăcini. Dar asta într-un articol viitor…

Dan Mihail B.
PUBLICITATE