Pe 25 martie sunteți invitați la concursul „Elevii nemțeni au talent!”


12794350_1002794819766334_1109744114081322218_nConsiliul Judeţean al Elevilor Neamţ a ştiut mereu că elevii nemţeni au fost, sunt şi vor fi nişte oameni talentaţi. Oameni care au crescut frumos, s-au reinventat de câte ori a fost nevoie şi s-au făcut remarcaţi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Consiliul Judeţean al Elevilor Neamț s-a gândit că este momentul să îi cunoaștem şi anul acesta, după cum bine continuă tradiția, pe cei mai talentați elevi ai județului nostru în scopul de a ne promova tinerele valori. Așadar, anunțăm cu drag etapa locală a concursului “Elevii nemțeni au talent”!

Probabil vă întrebaţi când va avea loc, unde şi la ce oră. Ei bine, pe data de 25.03.2016, în sala Calistrat Hogaș a Consiliului Județean Neamţ , începând cu ora 18:00, veţi putea admira elevii din majoritatea liceelor din Piatra-Neamţ şi Bicaz care îşi vor etala diversele talente. Aceștia vor participa pe 25 martie la etapa locală, urmând ca după o selecție, 10 dintre aceștia să se califice la etapa județeană a concursului.

Ajuns deja la cea de a 3-a ediție, concursul nu s-ar fi putut organiza fără un juriu de excepție format din: Laura Stavarache, Sergiu Bejenaru, Geo Pahome, dar și un alt jurat surpriză, care va fi dezvăluit la începutul evenimentului.

Organizatorii acestui concurs, tinerii din Consiliul Județean al Elevilor Neamț, s-au ocupat de pregătirea amănunțită a acestui concurs împreună cu sponsorii ce au susținut aceasta inițiativă pentru tineri: Fundația Ileana, Coffee 2 Go Piatra Neamț, 6AM Look, Librăria Arhiprint, Dinamic 92, System Pro, Primăria Piatra Neamț, Consiliul Local Piatra Neamț și partenerii media.

Tot vineri, pe 25 martie, după terminarea concursului „Elevii nemțeni au talent”, dar începând cu orele 21, toata lumea dornică de distracție este așteptată în Hanovra Bar, unde Zota, Edward, Beatmasher, dar și invitații speciali: Ares și Milo promit o seară memorabilă.

Petrecerea va fi una restrânsă din condiţii de siguranţă, numărul maxim de persoane va fi de 80, iar după atingerea acestui număr, intrarea se va face pe principiul „iese o persoană, vine alt petrecăreț”.

Dacă vreți să fiți alături de cei din Consiliul Judeţean al Elevilor Neamţ  și alături de participanți în ziua de 25, puteţi să vă achizitionați bilete pentru concurs în valoare de 5 lei, iar pentru petrecere taxa de intrare în valoare de 10 lei.  Biletele pentru accesul la concurs pot fi achiziţionate la intrarea în sală, de la Coffee2Go Piatra Neamţ (zona Orion) şi de la reprezentanţii elevilor din anumite licee.

PUBLICITATE