Pe 2 Aprilie, Turnul lui Ștefan se luminează în albastru pentru AUTISM

Share on Facebook2.2kTweet about this on Twitter

1910632_1131028630248720_6607974997096178518_n (1)Națiunile Unite au declarat în 2007 ca ziua de 2 aprilie să fie Ziua internațională de conștientizare a autismului, fiind sărbătorită anual la nivel mondial, cu scopul de a dinamiza și coagula eforturile mondiale de promovare a unei bune înțelegeri a autismului și de a crește nivelul de conștientizare al publicului larg privind nevoile sociale ale persoanelor cu autism și ale familiilor acestora.

Mulți dintre voi ați auzit despre această tulburare a copilariei sau ați întâlnit cel puțin un copil cu autism. Stă în natura umană sa ajutăm și de multe ori nu știm exact momentul potrivit sau cum să procedăm.
Sâmbătă vă invităm să vă manifestați SOLIDARITAEA, invitându-vă alaturi de noi – Fundația Univers Plus și Centrul de Terapie pentru Copilul cu Autism si Familia Sa -Being MySelf.

Pe 2 Aprilie la ora 17.00 vă așteptăm cu mic cu mare la Turnul lui Ștefan cel Mare pentru a celebra și în Piatra Neamț, ZICA – Ziua Internațională de Conștientizare a Autismului.

One comment

  1. Victoria Paduraru

    O manifestare nobilă! Nevoile sociale ale persoanelor cu autism și ale familiilor acestora trebuiesc mai bine gestionate de statul roman.Sa fim alaturi de organizatori si de acesti copii minunați!

Posteaza un comentariu

Your email address will not be published.