Paul Pintilie – „PSD, atitudine de dispreț la adresa sportului din Piatra-Neamț”


PSD-iștii din Consiliul Local Piatra-Neamț s-au făcut de râs după ce au retras un proiect care punea piedici serioase sportului de performanță din municipiu, propus tot de ei.
Proiectul, retras în ultimul moment, prevedea  reducerea drastică a numărului de ore pentru cluburile sportive care-și desfășurau antrenamentele la Sala Polivalentă. Mai mult de atât, antrenamentele nu vor mai fi disputate în sala mare ci doar în sala mică. Si aici va pot arata documentul (vezi articolul – AICI)
Inițiativa PSD vine după ce tot aceeași consilieri s-au opus ca echipa de fotbal Ceahlăul să folosească stadionul municipal pentru antrenamente.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Gafa PSD a stârnit reacția consilierului PNL, Paul Pintilie, care a declarat într-o conferință de presă că „nu poate decât să mă bucure că în al 12-lea ceas, la presiunea opiniei publice și la sesizarea consilierului PNL Romel Bîrjoveanu, PSD-iștii au renunțat, cel puțin deocamdată, la ideea de a pune piedici sportului nemțean.”

Este o atitudine de dispreț la adresa cluburilor sportive din Piatra-Neamț și, în același timp, la adresa locuitorilor municipiului. Să nu uite consilierii PSD că Sala Polivalentă, Stadionul, Sala Ceahlăul sunt bunuri ale orașului Piatra-Neamț, bunuri de care trebuie să beneficieze locuitorii municipiului, nu să servească intereselor unor grupuri politice. Mai mult decât atât, sportul nemțean ne face cinste și ne promovează. – a declarat consilierul PNL, Paul Pintilie

Tot în proiectul de hotărâre, consilierii PSD își doreau pentru elevii Liceului cu Program Sportiv Piatra-Neamț, asigurarea unui program de două antrenamente pe săptămână, cu titlu gratuit, în sala mică.

dsc_9902Domnilor PSD-iști, învățământul în România este gratuit, iar acești elevi au nevoie de infrastructură adecvată pentru a-și putea desfășura activitatea.

Un proiect neinspirat, care dă dovadă de rea-voință. În loc să încurajeze practicarea sportului, cei de la PSD se comportă în stilul caracteristic și îi sfidează pe nemțenii care i-au ales. De aceea, repet, mă bucur că au renunțat la a se declara stăpâni pe bunurile orașului, chiar dacă au făcut acest pas la presiunea opiniei publice și la sesizarile consilierilor locali PNL – a mai spus Paul Pintilie

D.M.B.
PUBLICITATE