Patru studenţi de la Academia de Poliţie în practică la Jandarmeria Neamţ

Share on Facebook10Tweet about this on Twitter

Începând de luni, 12 februarie a.c., timp de 4 săptămâni, 4 studenţi de la Academia de Poliţie ,,Alexandru Ioan Cuza”, Bucureşti, vor desfăşura stagiul de practică prevăzut de programa de învăţământ în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Neamţ.

Studentul fruntaş Ignea Andrei şi studentul Bandor Mihai Alexandru au fost repartizaţi la subunitatea din Târgu-Neamţ iar studenţii Monoranu Andrei şi Popescu Daniel vor desfăşura stadiul de practică la Roman, toţi cu aceeași uniformă și cu un obiectiv comun: punerea în practică a noţiunilor teoretice dobândite în academie.

Studenţii jandarmi vor fi planificaţi în misiuni specifice unde vor fi însoţiţi şi îndrumaţi tot timpul de tutori-jandarmi cu experienţă în activitatea profesională care îi vor ajuta să-şi aprofundeze cunoştinţele teoretice prevăzute în actele normative cu incidenţă în domeniul ordinii publice şi al pazei şi protecţiei instituţionale.

Colectivul Jandarmeriei Neamţ le urează mult succes studenţilor aflaţi în practică, viitori ofiţeri ai Jandarmeriei Române.

loading...

Posteaza un comentariu

Your email address will not be published.