Patru persoane cercetate în cazul unui accident rutier produs în comuna Bicaz Chei


În seara zilei de 01.01.2017, polițiștii Secţiei de Poliție Rurală Bicaz au fost sesizaţi despre faptul că în aceeași zi, în jurul orei 20.40 a avut loc un accident rutier, care nu a fost sesizat organelor de poliție imediat după producere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Din primele cercetări efectuate s-a stabilit că în timp ce un tânăr de 21 de ani, din Bicaz Chei, care nu deținea permis de conducere, conducea un autoturism drumul comunal Bistra, a pierdut controlul direcției de deplasare si a intrat în coliziune cu un capăt de podeț. În urma impactului atât conducătorul auto cât și pasagerul din dreapta față, un tânăr de 23 de ani, au suferit leziuni corporale iar autoturismul a fost avariat în proporție de 60%. După producerea evenimentului niciunul dintre cei doi nu a anunțat accidentul, iar cu ajutorul a doi bărbați de 32 și 36 de ani, din Bicaz Chei au modificat locul producerii evenimentului rutier prin mutarea autoturismului în curtea unei locuințe.

La momentul depistării, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind pozitiv, iar în baza verificărilor efectuate a reieșit că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Totodată s-a stabilit că autoturismul i-a fost încredințat tânărului de către un bărbat de 39 de ani, din Bicaz Chei, deși acesta cunoștea faptul că nu deține permis de conducere.

Cercetările sunt continuate de polițiști sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui autovehicul fără permis de conducere, încredințarea autovehiculului unei persoane care nu deține permis de conducere, părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție si modificarea locului accidentului rutier.

D.M.B.
PUBLICITATE