Patru incendii stinse de pompieri, ieri (22 martie), pe raza județului Neamț

Miercuri, 22.03.2017, la ora 11:24, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin SNUAU 112 despre un  incendiu de vegetație uscată în orașul Bicaz. La locul evenimentului s-au deplasat 5 subofițeri cu o autospecială de stingere cu apă și spumă din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra Neamț. În urma incendiului a ars vegetație uscată pe aproximativ 1,5ha. Împrejurarea determinantă a producerii evenimentului a fost focul deschis în spații deschise.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Miercuri, 22.03.2017, la ora 12:49, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin SNUAU 112 despre  un  incendiu de vegetație uscată în com. Gârcina. La locul evenimentului s-au deplasat 2 subofițeri cu o autospecială de stingere cu apă și spumă din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra Neamț. În urma incendiului a ars vegetație uscată pe aproximativ 900mp. Împrejurarea determinantă a producerii evenimentului a fost focul deschis în spații deschise.

Miercuri, 22.03.2017, la ora 14:00, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin SNUAU 112 despre un  incendiu de litieră în com. Alexandru cel Bun, sat Scăricica. La locul evenimentului s-au deplasat 7 subofițeri cu o autospecială de stingere cu apă și spumă din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra Neamț. În urma incendiului a ars 50mp lăstăriș și 0,2mc doborâturi. Împrejurarea determinantă a producerii evenimentului a fost focul deschis în spații deschise.

Miercuri, 22.03.2017, la ora 17:24, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin SNUAU 112 despre un  incendiu de vegetație uscată în com. Bârgăoani, sat Bălănești. La locul evenimentului s-au deplasat 4 subofițeri cu o autospecială de stingere cu apă și spumă din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra Neamț. Flăcările au distrus vegetația uscată pe o suprafață de aproximativ 2 ha. Împrejurarea determinantă a producerii evenimentului a fost focul deschis în spații deschise.

PUBLICITATE