Patru hoți prinși la furat în magazinele din Roman


În această săptămână, polițiști nemțeni s-au confruntat cu sesizări din partea personalului de pază a unor supermarketuri, despre faptul că persoane au fost surprinse cu bunuri ascunse, ce nu au fost achitate la caseriile unităților comerciale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Astfel, ieri, 26 ianuarie, în jurul orei 13.00, dispeceratul Poliţiei municipiului Roman a fost sesizat despre faptul că, în incinta unui supermarket, a fost surprinsă o persoană care a sustras diferite bunuri.
La fața locului polițiștii au identificat un bărbat de 31 de ani, din Roman, care a trecut de casa de marcat, având asupra sa, ascunse sub haină, două seturi de aparate de ras şi două parfumuri, în valoare totală de 97,72 lei.

În data de 25.01.2017, în jurul orei ora 16.30, polițiștii romașcani au intervenit la o altă sesizare de furt din supermarket. În acest caz două femei de 27 și 59 de ani, ambele din Roman au fost surprinse în flagrant de către personalul de pază, după ce au sustras mai multe produse cosmetice, pe care nu le-au achitat la casă.

Luni, 23.01.2017, un alt bărbat de 47 de ani, din Sibiu a fost surprins în flagrant, după ce a sustras bunuri de rafturile magazinului, în valoare de 86,51 de lei, pe care nu le-a achitat la casa de marcat.

În toate cazurile, bunurile au fost restituite reprezentanţilor magazinului, iar persoanele sunt cercetate pentru săvârşirea infracţiunii de furt, faptă prevăzută de art.228 din Codul Penal şi pedepsită cu închisoarea de la 6 luni la 3 ani sau amendă.

D.M.B.
sursa: IPJ Neamț
PUBLICITATE