Patru elevi au început practica la pompierii din Neamț. Urmează recrutări din licee


20160321_102245Patru elevi ai Şcolii de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldeşti au început astăzi un stagiu de practică în cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Petrodava” al judeţului Neamţ.
Pe durata celor şase săptămâni, subofiţeri cu experienţă din cadrul Detaşamentului de Pompieri Roman – unde vor merge elevii Cătălin-Alexandru Bacoşcă şi Alexandru Aştefănoaiei – şi din cadrul Detaşamentului de Pompieri Târgu Neamţ – unde vor merge elevul fruntaş Alexandru Apetri şi elevul Cristian-Constantin Ungureanu – vor avea misiunea să îi înveţe pe viitorii pompieri cum se conduc unele misiuni de salvare a vieţii şi bunurilor. În cele două stagii de practică, pe care le-au desfăşurat la aceleaşi subunităţi, elevii au participat la intervenţii, exerciţii şi antrenamente, alături de militarii celor două detaşamente.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Acţiune de recrutare în  2 licee din municipiul Roman
Mâine, două cadre ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Petrodava” al judeţului Neamţ vor desfăşura o acţiune de recrutare pentru admiterea în unităţile de învăţământ care asigură formarea iniţială a viitoarelor cadre ale I.G.S.U. Activitatea va începe la ora 10:00, la Colegiul Tehnic „Petru Poni”, şi la ora 11:00, la Liceul Tehnologic „Vasile Sav”. Militarii vor prezenta oferta educaţională pentru anul 2016, instituţiile de învăţământ, condiţiile de îndeplinit de către candidaţi, ce trebuie să conţină dosarul de înscriere şi vor răspunde eventualelor întrebări legate de admiterea şi cariera în structurile I.G.S.U.

PUBLICITATE