Până la sfârșitul lunii iunie 2017, la Neamț, va fi inaugurat singurul Aqua Park din regiunea Moldovei

ACTUALIZARE: Singurul AQUA PARK din Neamț se deschide sâmbătă, 1 iulie 2017. Vezi programul și prețurile

La sfârșitul lunii iunie 2017, în județul Neamț va fi inaugurat singurul Aqua Park din regiunea Moldovei. Aqua Park Blue Eden este unul dintre cele mai ample proiecte demarate în judeţ și se află la câțiva kilometri de municipiul Piatra-Neamț, în comuna Alexandru cel Bun.

Vezi și Neamț: S-a dus la Aqua Park Blue Eden și a rămas fără bani, telefon și haine

Pentru a nu ne suprapune cu Zilele Municipiului Piatra-Neamț, cel mai sigur vom deschide miercuri, 28 iunie. – ne-a declarat primarul comunei Al. cel Bun, Ion Rotaru

Pe lângă piscine cu apă caldă, jacuzzi, saună, tobogane și nenumărate posibilităţi de petrece a timpului liber, Aqua Park Blue Eden va fi dotat şi cu bazine de tratament cu apă termală.

Conform proiectului, la parter, construcția se întinde pe o suprafata de 2.500 mp și va avea: 1 bazin de 650 mp cu apa calda; 3 tobogane cu bazin de limpezire si un bar in apa; 2 bazine – interior cu apa calda in suprafata de 120 mp; 2 saune uscate, respectiv la 40-60 grade C si 68-80 grade C; 1 sauna umeda de 36 mp; 2 jacuzzi; 1 bazin cu apa calda provenita din statiunea Sovata de 72 mp și unul de 50 mp; 1 bazin pentru copii; 1 compartiment „Pestera” prevazut cu un bazin cu apa calda si paturi; vestiarul principal cu suprafata de 550 mp, dusurile si grupurile sanitare aferente acestui vestiar; intrare principala si receptia; lift; 3 scari exterioare pentru accesul la etaj.
La etaj: 4 cabinete medicale si grupurile sanitare aferente acestora; o sala de fitnes cu suprafata de 264 mp, vestiarul si grupurile sanitare cu dusuri aferente salii de fitnes; un restaurant cu suprafata de 220 mp si bucataria aferenta acestuia; zona de sezlonguri; birouri administrative.

Până în luna august va fi gata și Hotelul Blue Eden, care va avea 33 camere și 3 apartamente, 250 de locuri la masă, terasă și bar.

loading...

Posteaza un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*