Ovidiu Slătineanu, mesaj dur pentru politicienii din Piatra Neamț.

Ovidiu Slătineanu este unul dintre cei care construiesc imaginea Piatra Neamțului în fiecare zi. Într-un limbaj foto sau video, acesta scrie câte o poveste despre fiecare colț al orașului. O poveste frumoasă, apreciata de zeci chiar sute de mii de oameni atât din Neamț cât și din afara țării…

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În ultima postare pe Facebook, Ovidiu trage un semnal de alarmă politicienilor pietreni care se pregătesc de alegerile locale de anul viitor:

„Începe campania electorală. Chiar îs curios ce prostii mai depitează toți nebunii ăștia. Eu aș propune o lege ca în centrul orașului, că așa se procedează în orice oraș turistic, mai ales că Piatra Neamț este stațiune de interes național, să fie interzisă afișarea acestor mizerii electorale; tot felul de mecle de incompetenți, de oameni ce sufocă progresul, cu slogane <construim viitorul împreună>, ce naiba construiți de atâta timp? nu vă e rușine? Mizerabil adunați haite de lupi să-i mâncați pe acești cetățeni pe care n-aș putea să numesc altfel decât <auschwitz-ari>, fără să jignesc pe nimeni pentru că e o luptă de supravețuire doar pe merinde și pe căldură și pe nu mai știu ce…ca la Auschwitz, un pic mai modern și mai trendy, săi zicem supraviețuire de lux ca să nu fiți supărați pe mine. În centrul orașului nu ar trebui nimeni să-și pună mecla să spună toate chestiile astea și mai ales să fie afișe de genul <excursie în Grecia – 60 de Euro> sau ceva de genul ăsta. Nu cred că e normal într-un oraș turistic să se întâmple tot felul de lucruri. Nicăieri în lumea asta, nici în Europa, nu ai voie în centrul orașului. Orașul nostru e stațiune de interes național turistic, adică… Dragii mei, dacă vreți să vă faceți campanie, vă zic doar atât: gândiți-vă la ce vă spun acum, foarte foarte atent, că o să vă războiți cu mine. Că nu vă las să vă faceți de cap și să spuneți toate tâmpeniile. Piatra Neamț e un oraș industrial fără industrie și un oraș turistic fără turism. Gândiți-vă bine ce faceți și nu ne poluați orașul cu toate mizeriile și nu sufocați progresul. Atât vă spun. Succes! ”

 

Am si io ceva de zis

Posted by Slatineanu Ovidiu on 16 Octombrie 2015

PUBLICITATE