Organizația PNL Roman îl susține pe Ludovic Orban la șefia Partidului Naţional Liberal

După ce deputatul Dan Leoreanu și senatorul Eugen Tapu au ieșit public și au semnat moțiunea lui Ludovic Orban, iar organizația PNL Piatra Neamt a votat în unanimitate susținerea acestuia la șefia PNL, a venit rândul organizației PNL Roman să-și decolare susținerea pentru Orban.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În şedinţa de ieri a Biroului Politic al Partidului Naţional Liberal – Roman s-a luat în discuţie persoana care va fi susţinută de organizaţa locală la Congresul Naţional din 17 iunie, pentru funcţia de preşedinte al PNL.
Organizatia PNL Roman a dat un semnal clar în sensul necesităţii de a întări politic partidul la nivel naţional, în urma votului, susţinerea covârşitoare (exceptând un vot nul şi unul pentru domnul Cataramă) fiind către domnul Ludovic Orban.
Considerăm că Partidul Naţional Liberal are nevoie de energia si implicarea domnului Orban, precum şi de o restructurare profundă a strategiilor aplicate, mecanismele utilizate în ultimii ani, din punct de vedere electoral fiind evident falimentare.
Un lider puternic, înseamnă un partid puternic, iar alternativa – Ludovic Orban, noi, cei din organizaţia Roman, considerăm că este cea mai potrivită în acest moment pentru Partidul Naţional Liberal. – este mesajul deputatului Laurențiu Leoreanu

Așadar, cele două municipii Piatra Neamț și Roman merg pe mana lui Ludovic Orban, la fel si cei doi parlamentari, Eugen Tapu și Laurențiu Leoreanu. Pentru Cristian Busoi și-au arătat susținerea oficiala deputatul Mugur Cozmanciuc și organizația Târgu Neamț.

Până în acest moment Ludovic Orban este susținut de 29 de organizații județene, cele mai performante și cele care în mod firesc vor aduce cei mai mulți delegați la Congresul de pe 17 iunie.
PUBLICITATE