Operațiune ca-n filme pentru prinderea unor hoți de buzunare din Neamț (trei femei și un bărbat)

Joi, 7 decembrie, polițiștii municipiului Caransebeș au identificat un grup de persoane din județul Neamț bănuite că se ocupă cu furturile din buzunare și poșete. Cei în cauză au fost prinși în flagrant, asupra lor găsindu-se bani sustrași din buzunarul unei femei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Ieri, în jurul orei 11.10, polițiștii de investigații criminale ai municipiului Caransebeș au acționat pe raza orașului în scopul prevenirii furturilor din buzunare, poșete sau magazine.

La un moment dat, polițiștii au observat un grup de patru persoane, trei femei și un bărbat, care se plimbau în locurile aglomerate, motiv pentru care s-a procedat la supravegherea din aproape a acestora.

La scurt timp, cei în cauză au intrat într-un magazin de pe strada Avram Iancu din Caransebeș. În câteva minute au ieșit pe rând din acel magazin, cu toții îndreptându-se pe strada Libertății, unde au urcat în grabă într-un autoturism.

Politistii au plecat in urmarirea bandei de hoti si i-au prins pe cei patru profitand de faptul ca au oprit la un semafor. Doua echipaje au procedat la blocarea in trafic a autoturismului cu care fugeau hotii. Unul in fata masinii, iar celalalt in spate, pentru ca atacatorii sa nu mai aiba scapare. Apoi, politistii au sarit si au inconjurat masina, i-au smuls pe cei patru si i-au incatusat, sub privirile uluite ale trecatorilor. – notează opiniatimisoarei.ro

Cei patru au fost identificați, aceștia având vârste cuprinse între 22 și 44 de ani, toți fiind din județul Neamț.   

Asupra unuia dintre ei a fost găsită suma de 350 de lei și 50 de euro, bani sustrași din buzunarul unei femei aflate în magazinul de pe strada Avram Iancu din Caransebeș.

Pe numele lor s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate și restituit persoanei vătămate.

PUBLICITATE