Olimpiadă Națională cu rezultate remarcabile pentru elevii din Neamț la Engleză, Franceză, Italiană și Spaniolă

Olimpiada Națională de Limba Engleză

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În perioada 24-28 aprilie 2017 s-a desfășurat faza națională a Olimpiadei Naționale de Limba Engleză, la Pitești.
Județul Neamț a fost reprezentat de un lot de 8 elevi din clasele IX-XII, care au participat la cele două categorii: A (standard) și B (intensiv și bilingv)
La Olimpiada Națională de Limba engleză se alocă, pentru fiecare județ, câte un loc/fiecare an de studiu, pentru fiecare secțiune

Rezultate deosebite au obținut:

Olimpiada Națională de Limba Franceză

În perioada 24-28 aprilie 2017 a avut loc la Gura Humorului, faza națională a Olimpiadei Naționale de Limba Franceză la care au participat în jur de 300 de elevi din toată țara (clasele VII-XII), împărțiți pe secțiunile de predare normală, intensivă și bilingvă.
Noutatea acestui an a fost introducerea la faza națională a probei orale și la clasa a X-a, probă destinată până acum doar elevilor din clasele a XI-a și a XII-a.
Din județul Neamț au participat 4 elevi, toți la secțiunea predare în regim normal, însoțiți de doamna profesoară Laura Juverdeanu de la Școala Gimnazială Episcop Melvhisedec Ștefănescu din Gîrcina.

S-au obținut următoarele rezultate:

Olimpiada Națională de Limba Italiană și Spaniolă

În perioada 24-28 aprilie 2017 a avut loc la Botoșani, faza națională a Olimpiadei Naționale de Limba Italiană și Spaniolă la care au participat în jur de 200 de elevi din toată țara (clasele VII-XII), împărțiți pe secțiunile de predare normală, intensivă și bilingvă.
Noutatea acestui an a fost introducerea la faza națională a probei orale și la clasa a X-a, probă destinată până acum doar elevilor din clasele a XI-a și a XII-a.
Din județul Neamț au participat 6 elevi la limba italiană și 4 la limba spaniolă, însoțiți de doamna profesoară Cătălina Enache de la Colegiul Tehnologic Administrativ Piatra-Neamț.

S-au obținut următoarele rezultate:

Limba italiană

Limba spaniolă

PUBLICITATE