OFL Roman desfășoară o dezbatere publică privind prevenția cancerului la sân

Organizația Femeilor Liberale din municipiul Roman va desfășura în cadrul Proiectului Naţional  „PNL are grijă de sănătatea ta” o dezbatere  publică privind prevenția cancerului la sân. Evenimentul, ocazionat deZiua Internaţională de luptă împotriva cancerului la sân,va avea loc  joi, 1 octombrie 2015, ora 17.00 în Sala de Ședințe a PrimărieiMunicipiului Roman.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Obiectivele principale ale dezbaterii vizează creşterea gradului de conştientizare a populaţiei privind prevenţia şi lupta împotriva cancerului la sân, prezentarea Legii prevenţiei în sănătate, precum și preluarea de propuneri şi amendamente față de această lege. Acțiunea care va avea loc la Roman se înscrie în seria dezbaterilor publice desfășurate pe această temă în toate marile oraşe ale țării, simultan, în intervalul orar 17.00 – 18.00.

La eveniment vor participamedici, autorități locale și județene,reprezentanţi ai societăţii civile, ai ONG-urilor, precum și reprezentanți ai mediului academic.

Elementele distinctive care vor marca acțiunea inițiată de către OFL Roman sunt: iluminarea în roz a clădirii Primăriei Roman, unde va avea loc dezbaterea, împărţirea de fundiţe cu semnul luptei împotriva cancerului la sân și, la încheierea dezbaterii, lansarea de lampioane roz, din fața Primăriei, ca semn al luptei împotriva cancerului la sân.

Departamentul de comunicare al OFL Neamț
Adriana Robu
[email protected]
Tel. 0766452574

PUBLICITATE