Oficialitățile nemțene i-au primit pe participanții la Olimpiada Națională de Limbi Romanice


ONLR1Printre oficialitățile nemțene care i-au primit pe participanții la Olimpiada Națională de Limbi Romanice la Piatra Neamț s-a aflat Emilia Arcan, președintele Consiliului Județean Neamț, care a salutat prezența acestora la o competiție de anvergură, care se desfășoară într-un ținut minunat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Primirea oficială a avut loc în Sala „Calistrat Hogaș“ a Consiliului Județean Neamț, luni, de la ora 16.30, acolo unde, după discursuri oficiale și încurajări pentru elevii participanți și cadrele didactice coordonatoare, a fost prezentat un program artistic susținut de către elevi de la Liceul de Arte „Victor Brauner“ și de un ansamblu de dansuri populare.

ONLR3„Cu mare bucurie, salut prezența în județul Neamț a celor mai buni vorbitori de limbi romanice! Vă mulțumesc, dragi elevi, pentru devotamentul dumneavoastră, pentru munca de zi cu zi, pentru că, iată, datorită pregătirii continue, vă aflați în județul nostru, într-o competiție grea. Toți sunteți foarte buni, dovadă că ați ajuns la etapa națională a Olimpiadei de Limbi Romanice, pe care cu onoare județul Neamț o găzduiește. Chiar dacă la finalul competiției va exista o ierarhie a participanților, toți sunteți copiii de care țara noastră este mîndră!

Dumneavoastră, onorabile cadre didactice care îndrumați acești minunați elevi, primiți toată aprecierea mea pentru ceea ce faceți! Vă respect pentru că prin munca neîncetată reușiți să scoateți la suprafață oamenii care în anii viitori vor reprezenta elita României“, a declarat Emilia Arcan, președintele Consiliului Județean Neamț.

Comunicat Consiliul Județean Neamț

PUBLICITATE