Oficial – Numele și date despre noii directori la Teatru, Muzeu și Bibliotecă în Neamț

Consilierii județeni vor avea mâine, 12 mai, o ședință extraordinară în care se vor aproba numirile noilor directori în cele 3 instituții de cultură din Neamț.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Teatrul Tineretului din Piatra-Neamț

După destituirea directorului Liviu Timuș, consilierii vor aproba numirea temporară a doamnei Gianina Cărbunariu (consultant artistic în cadrul Teatrului Tineretului), în funcția de director-manager.
Gianina Cărbunariu este absolventă a Facultății de Teatru din cadrul UNATC „I.L.Caragiale” București, sesiunea iunie 2004, specializarea Regie de Teatru, posesoare a Diplomei de Master în domeniul Scriere dramatică (sesiunea 2006), având vechime în specialitatea studiilor de 8 ani și experiență în funcția de leader în domeniul de activitate al teatrului de 4 ani. – se arată în expunerea de motive.

Complexul Muzeal Județean Neamț

După destituirea directorului Iulian Ghercă, consilierii vor aproba numirea temporară a domnului Ciprian-Dorin Nicola (director adjunct), în funcția de director-manager.
Ciprian-Dorin Nicola este absolvent al Facultății de Istorie din cadrul Univ. Al. I Cuza din Iași (sesiunea 1998), al Studiilor Aprofundate în profilul Istorie (sesiunea 1999), precum și al programului de formare „Managementul instituțiilor publice pentru cultură” (în anul 2015), având vechime în specialitatea studiilor de 18 ani și experiență în funcții de conducere de 9 ani. Deține titlul de doctor în domeniul istorie.  – se arată în expunerea de motive.

Biblioteca Județeană „G.T. Kirileanu” Neamț

După destituirea directorului Adrian Alui-Gheorghe, consilierii vor aproba numirea temporară a doamnei Mihaela Mereuță (șef serviciu), în funcția de director-manager.
Mihaela Mereuță este absolventă a Facultății de Istorie din cadrul Universității București (sesiunea 1994), a studiilor Postuniversitare de Specializare în domeniul Managementului Instituțiilor Publice (sesiunea 2002), posesoare a Diplomei de Master, specializarea Studii Europene (sesiunea 2005), având vechime în specialitatea studiilor și experiență în funcții de conducere de 18 ani.  – se arată în expunerea de motive.

Proiectele le puteți citi – AICI

PUBLICITATE