Ofertă pentru iubitorii sporturilor de iarnă, în Piatra Neamț.

Municipiul Piatra-Neamț a prezentat, în cadrul celui mai important târg de turism din România, o ofertă de nerefuzat pentru toți iubitorii sporturilor de iarnă!
Oferta municipiului Piatra Neamț în cadrul Târgului de Turism reprezintă cea mai avantajoasă opțiune pentru cei care doresc să practice schi-ul, în această iarnă!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Oferta prezentată include următoarele avantaje:
• două nopți de cazare la una dintre pensiunile partenere în regim de trei stele,
• schi pass-ul, pe durata a trei zile (urcări nelimitate cu telescaunul),
• transportul cu telegondola către pârtia de schi,
în valoare de 175 de lei.

De asemenea, copiii mai mici de cinci ani au intrare liberă pentru toate subpunctele din pachetul anterior prezentat, iar accesul celor cu vârsta cuprinsă între 5 și 12 ani se va face la un preț promoțional: doar 50 lei pentru toate cele trei zile.

Echipamentul de schi sau snowboard poate fi închiriat de la unul dintre centrele sprecializate, aflate în apropierea pârtiei, la prețul de 70 lei / persoană, pentru fiecare zi de vacanță.
Pentru persoanele care optează să ia toate cele trei mese la restaurantul „Dintre Munți”, situat la stația de sosire a telescaunului, costul micului dejun, al prânzului și al cinei este de 70 de lei / persoană, iar cei vor alege să ia doar două dintre cele trei mese vor achita 50 de lei / persoană.

La deschiderea celui mai mare eveniment dedicat turismului românesc a fost prezent și primarul municipiului Piatra-Neamț, Dragoș Chitic.
În cadrul prezentării ținute în fața zecilor de persoane venite încă de la orele dimineții, edilul a menționat eforturile susținute ale Primăriei municipiului Piatra-Neamț de a-și prezenta obiectivele turistice și oferta extrem de atractivă din sezonul rece. De asemenea, Dragoș Chitic a lansat tuturor invitația de a petrece câteva zile de poveste în orașul pe care toată lumea îl recunoaște ca fiind „Perla Moldovei”.

Vă așteptăm și pe dumneavoastră să vă bucurați, pe toată durata sezonului rece, de pachetul turistic atractiv pe care vi-l propunem și de frumusețea unei regiuni binecuvântate și valorificate, la potențial maxim, de resursa umană.

PUBLICITATE