Odată cu venirea lui Liviu Harbuz, PMP-iștii au idei


pmp-harbuz-dulamaPMP Neamț a ieșit la rampă cu un program, pe termen scurt, pentru județul Neamț dar și cu o listă de candidați la alegerile parlamentare din decembrie 2016. (Vezi lista – AICI)

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

După o campanie electorală (alegerile locale) în care singurul obiectiv al PMP-iștilor a fost: suntem un partid al tinerilor, după fuziunea cu UNPR, PMP Neamț are în sfârșit obiective pentru județul Neamț iar printre acestea putem remarca:
transport gratuit cu mijloace de transport ecologice
– extinderea sistemului de supraveghere video (măsuri de creștere a siguranței cetățeanului)
– problema câinilor fără stăpân
– centru de recuperare pentru persoane cu dizabilități
– instituționalizarea și reintegrarea minorilor infractori,
– reabilitarea piețelor agroalimentare
– refacerea obiectivelor sociale pentru încurajarea tinerilor: refacerea poligonului, crearea de parcuri cu specific sportiv pentru skateri, bicicliști și amatori de karturi.

Practic, și-au însușit majoritatea obiectivelor pe care deputatul Liviu Harbuz și le-a propus pentru alegerile locale. Cu alte cuvinte, dacă până acum programul lor PMP-ului era doar să susțină PSD-ul, odată cu venirea lui Liviu Harbuz, PMP-iștii au idei. Dacă sunt idei bune, proaste sau doar baliverne, rămâne la aprecierea oamenilor dar cert este că până la fuziunea cu UNPR, acestea nu prea au existat.

Culmea, dacă tot și-a făcut obiective pentru guvernarea locală cu ajutorul deputatului Harbuz, președintele PMP Neamț, Laurențiu Dulamă, a ținut „să-i mulțumească” cu o ușoară aluzie privind ordinea pe lista de candidați pentru alegerile parlamentare. Acesta a precizat că se dorește o listă cu candidați tineri, iar Liviu Harbuz este cel mai în etate

„Ca și criteriu și a fost dezvoltat și la ultima întâlnire cu președintele Băsescu, vedeți că în această listă sunt candidați tineri, fără să fac vreo aluzie, domnul deputat Harbuz este cel mai în vârstă dintre candidați.” – a declarat Laurențiu Dulamă

D.M.B.
PUBLICITATE