Oana Bulai (PSD Neamț) răspunde la acuzațiile liberalilor


Oana Bulai: PSD si conducerea Consiliului Judetean sunt la datorie si muncesc pentru ca problemele cu care se confrunta judetul si nemtenii sa fie solutionate

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

„Mugur Cozmanciuc, cel care se visa conducatorul Consiliului Judetean Neamt, a inceput sa glasuiasca (n.r. vezi comunicatul PNL -> AICI). Din pacate, o face fals, exploatand ipocrit suferinta unor nemteni ce trec printr-o tragedie.

Oana BulaiImediat ce s-a anuntat inceperea vacantei, Cozmanciuc a plecat sa isi linga ranile infrangerii in diverse insule, acolo unde este pus la curent, din cand in cand, cu ceea ce se intampla in Neamt. PNL a inventat prin liderul sau opozitia din concediu la mare.  Nu in acest fel se face opozitia adevarata, nu prin folosirea situatiilor tragice. Este lipsit de respect ca un presedinte de organizatie apeleaza la astfel de manevre pentru a fi in atentia publicului.

PSD si conducerea Consiliului Judetean sunt la datorie si muncesc pentru ca problemele cu care se confrunta judetul si nemtenii sa fie solutionate. Consiliul Judetean s-a implicat direct in cazul petrecut la spitalul judetean si a cerut demararea unor anchete in cel mai scurt timp. Noua conducere a CJ cauta solutii pentru ca problemele cu care se confrunta spitalul sa fie rezolvate, iar nemtenii sa beneficieze de conditii cat mai bune de tratament, pentru ca sanatatea este cu adevarat o prioritate pentru noi.

Ii recomandam lui Cozmanciuc sa mai vina la munca in Neamt atunci cand isi viziteaza colegii de la PNL din judetul sau, Iasi, sau cand mai trece pe la mentorul sau politic, Relu Fenechiu, care isi ispaseste pedeapsa la Vaslui. Ii rugam pe colegii lui sa-i explice cum se ajunge la Consiliul Judetean. Nu poti sa spui ca esti interesat de problemele din Neamt, iar tu sa fii prezent in acest judet doar cand iti aduci aminte si cand te intereseaza sa castigi vreo functie”.

Comunicat Oana Bulai, PSD Neamț

PUBLICITATE