O tânără din Zănești a accidentat un bătrân și a fugit de la locul faptei.


Duminică, 29.05.2016, în jurul orei 11.30, polițiștii rutieri au fost sesizați despre faptul că pe str. Bistriţei din comuna Zăneşti a avut loc un accident de circulație soldat cu rănirea unui pieton și părăsirea locului faptei de către conducătorul auto.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Polițiștii deplasați la fața locului, au identificat conducătorul auto, o tânără de 23 de ani, din Zănești, care nu poseda permis de conducere. Din primele cercetări efectuate a reieșit că în timp ce aceasta conducea un autoturism pe str. Luminii, a efectuat virajul la stânga pe str. Bistriţei, moment în care a surprins și accidentat un bărbat de 79 de ani, care circula pe marginea părţii carosabile, după care a părăsit locul accidentului.

Totodată s-a stabilit că, în autoturismul condus de tânără, se afla și utilizatorul vehiculului, un bărbat de 24 de ani, din Zănești, care i-ar fi încredințat autoturismul spre a-l conduce.

Atât conducătoarea auto cât şi victima au fost testaţi alcooscopic, rezultatele fiind negative. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului şi încredinţarea unui vehicul unei persoane care nu posedă permis de conducere

CE TREBUIE SĂ REŢINEŢI ÎN CAZUL UNUI ACCIDENT DE CIRCULAŢIE AL CĂRUI AUTOR PĂRĂSEŞTE LOCUL FAPTEI?

Numărul de înmatriculare al autovehiculului, tipul şi culoarea autovehiculului;
Avariile rezultate în urma accidentului;
Semne particulare (modificări aduse caroseriei, surse de lumină auxiliare, dungi etc.);
Semnalmentele conducătorului auto şi ai ocupanţilor autovehiculului implicat în accident;
Direcţia în care a plecat;
Pentru a depista autorul accidentului şi pentru a face dreptate, AVEM NEVOIE DE DVS.!
Contactaţi cât mai repede Poliţia sau apelați Serviciul Unic de Urgență 112!

PUBLICITATE